fbpx

Rólunk

Szőnyegszerviz

tisztaság és kényelem elérhető áron

Csíkszeredában immáron 6 éve működő Szőnyegszervíz, a szőnyegmosáson és szárításon kívül az el- és hazaszállítást is vállalja. Az ötlet saját tapasztalatból született, hiszen tömbházlakóként állandó problémát jelentett számomra a szőnyegek alaposabb tisztítása, mosása.

A globalizált világban nagyon jól megtalálta a helyét és népszerűségnek örvend ez a kis helyi vállalkozás, elsősorban azért, mert azt nyújtja az embereknek, amire szükségük van: kényelem, különös erőfeszítés nélküli tisztaság.
Egy telefonhívásra vagy facebbok-os üzenetre, a megbízott alkalmazottak házhoz mennek, kérésre (leginkább idős személyeknél van erre igény) még a bútorok alá becsíptetett szőnyeget is kiszabadítják, felcsavarják, elszállítják. A mosást követően szárításra alkalmas csarnokba kerül a szőnyeg, ahonnan tisztán szállítják vissza a tulajdonoshoz.

Kölcsönhatásról lévén szó, a céggel szemben is elvárásokat fogalmaznak meg a megrendelők: pontosság, minőségi munka, megbízhatóság, stb. A Szőnyegszervíz feladata, hogy megszerezze és megtartsa azoknak az embereknek a megbecsülését akiknek a véleménye befolyásolhatja a vállalkozás piaci helyzetét.

Csapatunk

Gabriella

Hang a telefon mögött

András

A szőnyeg biztonságos szállításáért felelős munkatárs

István

A mosolygós mosó mester

Erika

A minőség és illat ellenőre

Bekoszolta? Ne porolja!

Innovatív
Pontos
Precíz

A Szőnyegszerviz majd kimossa!

Ne habozzon! Iratkozzon!

Szőnyegszerviz

Tisztaság és kényelem elérhető áron

Kapcsolat

Program:
Hétfő-Péntek 08:00-17:00

Hívja most barátságos csapatunkat!