fbpx

Szőnyegszerviz - tisztaság és kényelem elérhető áron

A Csíkszeredában immár 6 éve működő Szőnyegszerviz a szőnyegmosáson és szárításon kívül az el- és hazaszállítást is vállalja. Az ötlet a cégtulajdonos saját tapasztalatából született, ugyanis tömbházlakóként állandó problémát jelentett neki és családjának a szőnyegek alapos mosása, tisztítása. A Szőnyegszerviz nagyon jól megtalálta helyét és népszerűvé vált a globalizált világ vidéki közegében, mivel azt nyújtja az embereknek, amire szükségük van: kényelem és különösebb erőfeszítés nélküli tisztaság.

Egy telefonhívás vagy facebook-üzenet elegendő és a megbízott alkalmazottak házhoz mennek, kérésre segítenek a bútorok alá becsíptetett szőnyegeket is kiszabadítani, felcsavarják, elszállítják. A mosást követően a szakszerű szárításra kiépített csarnokba kerül a szőnyeg, ahonnan tisztán, illatosan kerül vissza a tulajdonoshoz.

A kölcsönös elvárások világában a céggel szemben a pontosság, minőségi munka, megbízhatóság igénye jön a megrendelők részéről. A Szőnyegszerviz feladata, hogy megszerezze és megtartsa azoknak az ügyfeleknek a bizalmát és megbecsülését, akik hosszú távon befolyásolják a vállalkozás piaci helyzetét.

Hívja most barátságos csapatunkat

vagy üzenjen nekünk Facebookon

Szolgáltatásaink

Mosás
Tisztítás
sweep-favicon
Parfümözés
Szárítás
Szállítás

Háztól visszük, házhoz hozzuk!
Ügyfélszolgálatunk szervezi a díjmentes házhozszállítás folyamatát, ezért fontos számunkra a települések, valamint a pontos cím (emelet, ajtószám is!) megjelölése, hogy a szállítást a lehető legrövidebb időn belül megoldhassuk az Ön számára.

A háztól – házig szolgáltatásunkat Csíkszereda, Székelyudvarhely, Sepsiszentgyörgy, Kézdivásárhely és azok vonzáskörzeteben munkanapokon végezzük.


A szőnyegek szállítását állandóan karbantartott, jó állapotú autós flottánk végzi. A szőnyegtisztítás területén gyakorlott szőnyegvállaló-gépkocsivezető szakemberek látják el a szőnyegek helyszíni vállalását és átadását.
Hívja központi telefonszámunkat 0725 984 970, hogy mindenben a segítségére lehessünk

Áraink

Város területén: 9,00 RON/m2

Város területén kívül: 9,99 RON/m2

Szállítunk Csíkszereda, Kézdivásárhely, valamint a környező falvak területén

Számolja ki szőnyegtisztításának árát

Ügyfeleink véleménye

P. Rita

Mindenkinek ajánlani tudom. Köszönet a tiszta szőnyegekért.

V. Levente

Nagyon szépen köszönjük a pontos és tökéletes munkát.

K. Kinga

Kedves Csapat! A Csapat! Megint sikerült ámulatba ejteni, bár szokva vagyok a minőséghez, amit a Szőnyegszerviz csapata nyújt.:) Azt sajnálom, hogy nem készítettem "before" fotót a gyerekszobába használatos szőnyegről, mert megérdemelné a szolgáltató a referenciát, de ígérem hagyom ki, hogy kifejezzem hálámat.

T. Piroska

Más szőnyegtisztítókat is kipróbáltam, de a nyári szőnyegtisztítás után csak a Rét utca 83 alatti tiszttóba fogom a szőnyegeimet vinni. Gyors, megbízható és a szőnyeg olyan, mint újkorában. Köszönet

Szőnyegszerviz

Tisztaság és kényelem elérhető áron

Kapcsolat

Program:
Hétfő-Péntek 08:00-17:00

Hívja most barátságos csapatunkat!