Szőnyegszerviz - tisztaság és kényelem elérhető áron

A Csíkszeredában 2016 óta működő Szőnyegszerviz a szőnyegmosáson és szárításon kívül az el- és hazaszállítást is vállalja. Az ötlet a cégtulajdonos saját tapasztalatából született, ugyanis tömbházlakóként állandó problémát jelentett neki és családjának a szőnyegek alapos mosása, tisztítása. A Szőnyegszerviz nagyon jól megtalálta helyét és népszerűvé vált a globalizált világ vidéki közegében, mivel azt nyújtja az embereknek, amire szükségük van: kényelem és különösebb erőfeszítés nélküli tisztaság.

Ahogy a Szőnyegszerviz elismertsége nőtt, felismertük, hogy az ablakok, párkányok és kárpitok gondozása szintén jelentős fejtörést okoz a lakosság számára. Ennek eredményeként elköteleztük magunkat az új szolgáltatás bevezetése mellett, amely kényelmes és hatékony megoldást kínál ezeknek a felületeknek a tisztítására.

A Szőnyegszerviz elkötelezett abban, hogy megfeleljen az ügyfelek magas elvárásainak. Fontos számunkra, hogy megszerezzük és megtartsuk ügyfeleink bizalmát és elégedettségét, hiszen ezek a tényezők hosszú távon hatással vannak vállalkozásunk piaci helyzetére. A pontosság, minőségi munka és megbízhatóság számunkra alapvető értékek, amelyekre építve kínáljuk a kényelmet és a fáradságmentes tisztaságot.

Egy telefonhívás vagy facebook-üzenet elegendő és a megbízott alkalmazottak házhoz mennek, a szőnyegeket elszállítják, az ablakokat és a párkányokat megtisztítják! Hívja a 0725 984 970-es központi telefonszámunkat!

Hívja most barátságos csapatunkat

vagy üzenjen nekünk Facebookon

Háztól visszük, házhoz hozzuk!

Ügyfélszolgálatunk szervezi a díjmentes házhozszállítás és kiszállás folyamatát, ezért fontos számunkra a pontos cím (emelet, ajtószám is) megjelölése, hogy a szőnyegek elszállítását és az ablakok, párkányok és kárpitok tisztítását a lehető legrövidebb időn belül megoldhassuk az Ön számára.

A háztól – házig szőnyegtisztítás szolgáltatásunkat Csíkszereda és vonzáskörzetében végezzük, viszont az ablakok, párkányok és kárpitok tisztításával kapcsolatos szolgáltatásunk csak és kizárólag Csíkszeredában érhető el.

Ha szeretné igénybe venni szolgáltatásainkat vagy bármilyen kérdése lenne, kérjük, hívja központi telefonszámunkat 0725 984 970, hogy mindenben a segítségére lehessünk!

Útvonalaink

A Szőnyegszerviz a szőnyegek begyűjtését és kiszállítását előre meghatározott útvonalak szerint rendezi.

Hétfő: Csíkszereda;
Szerda: Csíkszereda és Csíkcsicsótól Csíkszentdomokosig;
Péntek: Csíkszereda és Csíkszentkirálytól Kászonfeltízig.

Traseele noastre

Szállítunk Csíkszereda és a környező falvak területén

Számolja ki szőnyegtisztításának árát

Ügyfeleink véleménye

P. Rita

Mindenkinek ajánlani tudom. Köszönet a tiszta szőnyegekért.

V. Levente

Nagyon szépen köszönjük a pontos és tökéletes munkát.

K. Kinga

Kedves Csapat! A Csapat! Megint sikerült ámulatba ejteni, bár szokva vagyok a minőséghez, amit a Szőnyegszerviz csapata nyújt.:) Azt sajnálom, hogy nem készítettem "before" fotót a gyerekszobába használatos szőnyegről, mert megérdemelné a szolgáltató a referenciát, de ígérem hagyom ki, hogy kifejezzem hálámat.

T. Piroska

Más szőnyegtisztítókat is kipróbáltam, de a nyári szőnyegtisztítás után csak a Rét utca 83 alatti tiszttóba fogom a szőnyegeimet vinni. Gyors, megbízható és a szőnyeg olyan, mint újkorában. Köszönet

szonyegszerviz

Szőnyegszerviz

Tisztaság és kényelem elérhető áron

Kapcsolat

Program:
Hétfő-Péntek 08:00-17:00

Hívja most barátságos csapatunkat!