Despre noi

szonyegszerviz

Szőnyegszerviz

Curățenie și confort la prețuri accesibile

Szőnyegszerviz funcționează din anul 2016 în Miercurea-Ciuc, pe lângă curățarea și uscarea covoarelor, se angajează și la preluarea de la domiciliu, respectiv livrarea la domiciliu a covoarelor.Ideea a venit din propria mea experiență, ca fiind locatar de apartamente, pentru mine a fost o problemă constantă de a curăța complet și de a spăla covoarele. În lumea asta globalizată și-a găsit locul foarte bine și este populară afacerea noastră locală, în primul rând pentru că oferă oamenilor ceea ce au nevoie: confort, curățenie fără efort.

Prin doar un apel telefonic sau un mesaj pe Facebook, angajații desemnați se deplasează la domiciliu și, la cerere (în special în cazul persoanelor în vârstă), eliberează chiar și covorul prins sub mobilier, îl rulează și îl transportă. Ferestrele, pervazurile și tapițeriile sunt curățate în profunzime pentru a străluci din nou.

Deoarece este vorba despre o interacțiune, clienții formulează așteptări și în privința companiei: punctualitate, lucrări de calitate, încredere. Rolul serviciilor noastre este de a satisface așteptările ridicate ale clienților. Este important pentru noi să câștigăm și să menținem încrederea și satisfacția clienților, deoarece aceste factori au un impact pe termen lung asupra poziției noastre pe piață.

Echipa

Gabriella

Vocea din spatele telefonului

András

Responsabil pentru livrarea covoarelor in siguranță

István

Spălătorul zîmbitor

Erika

Controlorul calității

Bekoszolta? Ne porolja!

Innovatív
Pontos
Precíz

A Szőnyegszerviz majd kimossa!

Ne habozzon! Iratkozzon!

szonyegszerviz

Szőnyegszerviz

Curățenie și confort la prețuri accesibile

Contact

Program:
Luni – Vineri
9:00 AM – 5:00 PM