fbpx

Despre noi

Szőnyegszerviz

Curățenie și confort la prețuri accesibile

Szőnyegszerviz funcționează de 6 ani în Miercurea-Ciuc, pe lângă curățarea și uscarea covoarelor, se angajează și la preluarea de la domiciliu, respectiv livrarea la domiciliu a covoarelor.

Ideea a venit din propria mea experiență, ca fiind locatar de apartamente, pentru mine a fost o problemă constantă de a curăța complet și de a spăla covoarele.
În lumea asta globalizată și-a găsit locul foarte bine și este populară afacerea noastră locală, în primul rând pentru că oferă oamenilor ceea ce au nevoie: confort, curățenie fără efort.

Contactați-ne la numărul de telefon 0725-984-970 sau pe facebook, iar colegul nostru se deplasează la domiciul Dvs pentru a se ridica covoarele. După spălare, covorul este așezat într-o cameră de uscare, de unde este înapoiat curat și parfumat proprietarului.


În ceea ce privește interacțiunea cu clienții, au formulat și așteptări din partea companiei: precizie, muncă de calitate, fiabilitate etc.
Rolul Szőnyegszerviz-ului este acela de a câștiga și păstra aprecierea persoanelor a căror opinie poate influența poziția pe piață a unei afaceri.

Echipa

Gabriella

Vocea din spatele telefonului

András

Responsabil pentru livrarea covoarelor in siguranță

István

Spălătorul zîmbitor

Erika

Controlorul calității

Bekoszolta? Ne porolja!

Innovatív
Pontos
Precíz

A Szőnyegszerviz majd kimossa!

Ne habozzon! Iratkozzon!

Szőnyegszerviz

Curățenie și confort la prețuri accesibile

Contact

Program:
Luni – Vineri
9:00 AM – 5:00 PM