Închiriere și cumpărare covoare

Cumpărare covor - Persoane fizice

Szőnyegszerviz se ocupă cu asigurarea și prevenirea pătrunderii murdăriei în casă cu covoarele profesionale intrare.

De ce să alegeți covoarele noastre?

Preocuparea noastră principală este calitatea și funcționalitatea. Covoarele noastre sunt realizate din materiale de înaltă calitate care garantează durabilitate și eificiență. Cu ajutorul unor țesături și tehnologii speciale absorb praful, murdăria și umezeala, împiedicându-le să pătrundă și să se răpândească în casă.

Datorită calității lor, aceste covoare sunt mai sigur de curățat decât alte covoare intrare care se pot rupe pe timpul curățării. Covoarele profesionale vândute de Szőnyegszerviz își mențin calitatea de ani, iar întreținerea lor corespunzătoare este realizată de echipa noastră de experți, astfel încât nici măcar nu trebuie să vă ocupați de curățarea lor!

Vizitați site-ul nostru www.presuriprofesionale.ro și plasați comanda pentru un covor profesional de intrare care să țină murdăria departe de casă!

Închiriere covor - Persoane juridice

Afacerii se luptă cu problema covoarelor învechite, uzate, care sunt afectate nu numai de aspect, ci și de opinia clienților. În acest mediu economic dinamic, este important ca întreprinderile să ofere un mediu profesional și curat atât pentru angajați, cât și pentru clienți.

De aceea există Szőnyegszerviz, expertul în curățarea și închirierea covoarelor!

Serviciul nostru oferă închirierea covoarelor și furnizarea regulată de covoare de înaltă calitate, astfel încât companiile să nu fie nevoite să cheltuiască timp, energie și resurse pentru întreținerea și înlocuirea propriilor covoare.

Selectăm cu atenție covoarele noastre pentru a oferi clienților noștri cea mai bună calitate și funcționalitate. Oferim covoare de cauciuc standard sau chiar personalizate care se potrivesc perfect în mediul afacerilor.

Oferim clienților noștri diferite opțiuni de închiriere pentru a asigura flexibilitate maximă. Schimbăm covoarele săptămânal, la două săptămâni sau lunar, pe care clienții le pot alege în funcție de nevoile lor. Serviciul nostru de închiriere de covoare este disponibil pentru întreprinderile care operează în județele Harghita, Covasna și Mureș.

Pentru mai multe detalii, scrieți la adresa noastră de e-mail office@szonyegszerviz.ro sau sunați la 0722-864343!

szonyegszerviz

Szőnyegszerviz

Curățenie și confort la prețuri accesibile

Contact

Program:
Luni – Vineri
9:00 AM – 5:00 PM